РЕКЛАМЕ

НОВО НА ТРЖИШТУ КРАЉЕВА

Електрични скутер мало по мало, постаје најатрактивније превозно средство. Посебно када причамо о путу до посла и начину избегавања гужви по граду. Око аутомобила увек мораш да мислиш где ћеш да паркираш, колико ћеш времена изгубити на то и колико ће ти требати до посла (или другим поводом) и назад, јер никад не знаш какве те гужве чекају по путу. Уз електрични скутер можеш се ослободити стреса и уживати у свежем ваздуху док се возиш.

Ови скутери су еколошки прихватљивије решење од аутомобила. Они су зелена будућност урбаног превоза. Приликом вожње електричним скутером не долази до испуштања штетних гасова у ваздух и околину. Према томе, осим што уживаш на ваздуху док се возиш, доприносиш заштити животне средине и околине.

Немају ваздушне филтере, уље, свећице, зупчасте каишеве… Према томе, нема потребе за проверавањем, мењањем или одржавањем било чега сем гума, кочница и хидрауличне течности за кочнице. Сем што вам штеди време, штеди вам и новац за потрошни материјал, поправку као и одржавање.

Поуздани Бош мотор, занемарљиви трошкови одржавања, пуњење батерије за 6 сати (батерија се пуни лако, тако што се укључи у обичну утичницу у вашој кући или на послу), управљање са Б категоријом, без потребе за додатним полагањем су само од неких предности електричних скутера који су доступни у краљевачкој фирми „Механизација Тргомен“, која је поред  успешног пославања са пољопривредном механизацијом свој асортиман обогатила и са електричним скутерима за којим је потражња све већа.

Оставите одговор