РЕКЛАМЕ

IZOPAN

Porodično preduzeće Izopan engeneering je osnovano 1990. godine.

Firma se nalazi na placu površine 400A u Ratini nadomak Kraljeva, na adresi Ratina 400A. Objekat je površine od 3000m2 i modernog je dizajna.

Preduzeće se bavi obradom stakla u građevinarstvu i enterijeru.

Nakon gotovo tri decenije rada, preduzeće raspolaže sa automatizovanom linijom za sečenje (CNC, sto za rezanje) i obradu stakla čime su zadovoljeni evropski standardi.

Izopan engeneering ima 15 stalno zaposlenih radnika, dva sa visokom stručnom spremom, jedan SSS, šest VKV radnika, četiri KV radnika i dva PK radnika.

Prostorije preduzeca Izopan engineering se nalaze u industrijskoj zoni Ratine, nadomak Kraljeva, na površini od 400A. Upravna zgrada, radionica i magacin su smešteni u objekat površine od 3000m2, od kojih magacinkih 2000m2 može skladištiti oko 50.000m2 stakla.

Najrazličitije vrste stakla iz ponude kao i tehnička opremljenost, viskok standard usluga i vozni park preduzeća svrstavaju Izopan engineering u grupu vodećih privrednika regiona.

Poštovanje evropskih standarda u izradi termoizolacionog stakla, automatizovana linija za izradu termopan stakla sa varijacijama za poboljšanje termičkih karakteristika i niskoemisionog stakla, mašine za obradu stakla (fazete-prave i krive), mašina za KP obradu i peskara za staklo deo su opreme radionice preduzeća.

Pored nezaobilazne primene u građevinarstvu, Izopan engineering se bavi izradom galanterije i primenom stakla u enterijeru.

 

Оставите одговор