ОБАВЕШТЕЊА

ДВЕ ГОДИНЕ СИЏЕ

Ево, Сиџа траје пуне две године највише захваљујући људима добре воље који својим донацијама помажу да се покрију трошкови штампе часописа који бесплатно делимо читаоцима. На Фејсбук Сиџа групи је близу 21.000 активих чланова који често својим објавама инспиришу да се по који занимљив текст појави у часопису.

И даље подсећамо на људе који су оставили или и данас остављају траг у нашем граду. У Сиџи нема политике, али има подсећања на догађаје, анегдоте и обичне људе који својим вредностима заслужују да их упозна шири круг „сиџоваца“.  Дешавало се у претходном периоду да су нас напуштали неки драги људи… Сиџа је увек отворена и за такве тужне објаве. Град живи и дише, умире и гуши се… али, Краљево ће увек да траје!

Сиџа је успела да повеже краљевчане, да побуди емоције, да подсети на нека лепша времена, да представи оне који су оставили или још увек остављају неизбрисиве трагове у нашем граду… Захваљујући члановима групе, али и познатим и непознатим добротворима, нашим пријатељима и власницима појединих фирми, успевамо да месечно припремимо и одштампамо часопис Сиџа који бесплатно делимо читаоцима. Због тога смо поносни Вама. И, хвала Вам!

Град не чини власт, већ људи који у њему живе. А власт, већ неколико пут одбија да помогне део трошкова припреме и штампе часописа који се бесплатно дели, не продаје се! По расписаним Конкурсима за суфинансирање пројеката, први пут су нас одбили због неадекватно попуњеног обрасца, а да никада нису доказали шта је неадекватно. Други пут је «разлог» за одбијање био фамозни ФТЈП (фали ти један папир), а тврдимо да смо поднели поптпуну документацију и адекватно попунили све обрасце. Комисија и градски већници имају право на свој став, али немају право да новац грађана распоређују како је њима воља!? Због тога смо разочарани Њима!

СИЏА ће и даље да буде у рукама читалаца, а Сиџа група наставља да расте. Ако власт неће, надамо се да ћете Ви, драги читаоци и чланови групе да нам помогнете уплатом донације на текући рачун

Удружења Сиџа:

200-3290450101003-06 код банке Поштанска штедионица

Хвала!

Оставите одговор