МЕСТА

Заједништво као резултат искуства у Базилеус Хаб-у

 

Многе иновативне идеје, први локали и предузетници у Краљеву који су бизнис покретали и водили, нераскидивим и невидљивим везама су повезани са „Поповића здањем“ на адреси Цара Лазара 67.

Поверење, искуство, знање и дугогодишњу пословну сарадњу две пријатељице, Александра Сања Поповић и Ана Милашиновић, су обједниле и омогућиле да Краљево буде у корак са остатком света. Као резултат тога данас се на истој адреси налази простор , тзв. coworking први и једини у Краљеву, који окупља, мотивише људе и пружа им подршку у остваривању својих пословних циљева и успеха. Само име Basileus HUB у најслободнијем преводу значи „суверено заједништво“ и зато ту долазе сви они који ово место препознају као инспиративно за рад.

Нова концепција пословања у модерно опремљеном простору не подсећа на рад у класичној канцеларији већ је место вредних људи где се рад обогаћује новим пријатељствима. Искуство које се деценијама развијало и преносило у различитим правцима, у области предузетништва, уткано је и снажним емоцијама утемељено у сваки део простора, а на даље га надограђујемо заједно…

 

(наставиће се…)

Оставите одговор