ЉУДИ

ВЛАЋКО

Био је то један од ретко добрих људи. Увек насмејан, спреман да помогне, да охрабри. Изненада је у својој 51 години преминуо наш краљевчанин Владан Ивановић, од мајке Симке и оца Богољуба. Знали смо га као Владицу, Влада, Влајка, Влађушка, Влаћка… Обичан породичан човек, отац три сина, изврстан оптичар и доскорашњи шеф „Геталдуса“ у којем је провео цео радни век.

Многи су код Владана добили прве наочаре. И знао је свакога да посаветује, да понуди најбоље решење, да уз његов неодољиви осмех дочека или испрати муштерије. Краљево и пре свега породица, су изгубили човека великог срца, тог срца које га је издало у тренутку када то нико није очекивао.

Волео је „Партизан“. Није му било тешко да понекада скокне до Београда како би бодрио свој клуб, сасвим свеједно да ли је то фудбал или кошарка. Дечачки се радовао свакој победи. Исто тако, туговао у поразима. Та урођена искреност није могла да крије његова емоције којима никога није угрожавао. Захваљујући томе, био је омиљен код свих који су га познавали.

Сиџа чува успомене на краљевчане, тако и на Владана који је својим искреним и карактеристичним осмехом уносио позитивну енергију. Захваљујући игри судбине, сада је на небу са многим краљевчанима који су нас напустили.

Оставите одговор