РЕКЛАМЕ

3N – TRI N

https://www.tri-n.rs

Tri-N doo je porodična firma koja već više od 24 godine posluje na teritoriji Srbije. Firma je osnovana u martu 1993. godine u Kraljevu kao mala trgovinska radnja. Od tog trenutka tri-N je u konstantnom porastu poslovanja, zahvaljujući pre svega kvalitetu svojih proizvoda i usluga, a zatim i sticanjem poverenja zadovoljnih klijenata I poslovnih partnera. Osnovna delatnost je uvoz i prodaja materijala za vodovodne instalacije, keramike, sanitarije kao i prateće opreme za kupatilo. Mogućnost prevoza našim dostavnim vozilima omogućavamo brzu i efikasnu uslugu kupcima, sto svakako ubrzava proces rada i zadovoljstvo kupaca.

U našem salonu možete pronaći keramičke pločice za kupatilo i kuhinju. Podne, zidne i pločice za spoljašnju upotrebu, takođe u ponudi imamo i granitne pločice.

Neki od brendova koje imamo u ponudi:

Iberia ceramic, Keramika kanjiža, STN ceramic, Savoia, Kai, Plaza, Cersanit, Beryoza ceramica, Mat graniti, polirani graniti, La fenice ceramiche, Paradyz ceramika, NowaGala ceramika, Dado ceramica, Cifre ceramic, Toza Marković, Zorka keramika, Cermed, Pastorelli, Pieme ceramiche.

Оставите одговор